Hari Ini Takder Air

Seminggu ini aku diculik oleh alient dari planet Nameck yang memandu UFO berwarna pink. Untuk itu, aku tak dapat online, tak dapat update blog. Hal ini akan berlanjutan sehinggalah alient itu selesai melakukan experiment terhadap aku. Lalalala.





P/s aku pinjam iPhone 3G alient yang baik hati nie















Aku di Sepilok nieh. Takder internet connection lahh...Sedih tak sedih. Ni pun curi2 dari tempat praktikal. Jangan bagitau bos aku.

3 comments:

  1. cepat2lah online kembali yah!

    ReplyDelete
  2. intoxicated : okeh, aku x nakal sini. aku jadi budak baik jer ;p



    dude : aku try curi2 online sekerap yg mungkin yer

    ReplyDelete

Silalah komen.
Saya Tak kenakan Charge pun.
Jangan Maki saya Sudah =)

Total Pageviews