Waspada Dengan Dadah Baru!

Hasil kajian selama 3 hari oleh Dr. Prof. Yeast telah menunjukkan, sejenis dadah baru yang amat kuat telah muncul. Nama saintifik dadah ini ialah Asyik denganblog ajer. Dadah ini telah membawa kepada beberapa simtom-simtom seperti:

  1. Tidak boleh lekang dari komputer.
  2. Membuat hantaran blog dengan kerap.
  3. Membaca blog berulang kali.

Hasil temuramah dengan seorang penagih tegar Asyik denganblog ajer :

"Dadah ini memang hebat. Ia buat saya khayal. Tengok jer la apa jadi dengan aku? 9 post in 3 days?? Belum kira post yang disimpan jadi draft jerrr!! Mau tak gila?? Ahhhh ketepi!! aku nak komputer. Aku nak keyboard!! aku nak blog!!"

-
nama pesakit terpaksa dirahsiakan.


Sekian Berita Hari Ini.







Fail sungguh malay aku.

13 comments:

  1. Haishhh..
    sepalaa yg tulis blog byk2 nie..
    9 blog in 3 days??
    uishh buli tahan ehh..
    Sepa org tue?
    X bleh kongsika?

    ReplyDelete
  2. hahah ko tekala. Siapa teka betul dapat hadiah.

    ReplyDelete
  3. aku tau aku tau aku tau!!

    aku bagi hint, dia n membr cik kiah dia dulu suka makan babi panggang kat only mee, skang tuka selera makan noodle station

    kakakakkakakaa

    ReplyDelete
  4. eh jap ka cik mat nor tu @.@??

    ReplyDelete
  5. hah?
    Sepa ahh..
    Ko ahh cik yeast..
    tgkk ahhh brapa da post ko buat..
    hahaha bykk udahh tue..

    ReplyDelete
  6. shhh. maklumat pesakit adalah dirahsiakan.

    ReplyDelete
  7. kata kalau betul dapat adiah T.T

    aku mau adiah . . . T.T

    ReplyDelete
  8. hadiah anda ialah ::

    Pakej percutian dengan Dr.Prof. Yeast selama 4 hari di S.Alam.

    Sila tuntut hadiah anda di kaunter berhampiran.

    ReplyDelete
  9. hahahah
    shah alam?
    da pa sana tue..
    i hate pj!!!!
    i hate mahsa!
    tmpat bodo! tda papa pun sana melainkannn tmpat2 org kin panas brkumpul!!
    damn!

    ReplyDelete
  10. kalo 4 ari kat s.alam . ..

    u can go die la prof yeast . .

    d shah alam tu .. rumah aku la

    nah ko o0o=.=o0o

    ReplyDelete
  11. ahahaha. ko ni tak besyukur dgn hadiah aku. huhuh abie, aku tau siapa di PJ tu. ko mo aku tlg kasi racun dia ka? hahaha. mcm brani ja aku

    ReplyDelete
  12. Boleeeehhhh!!! Aku lg berterima kasih!! Biarrr diaa..
    wahahah aku ketawa2 lg tgk.. sepa suru jahat tul!!

    ReplyDelete
  13. korang suda buat aku ketagih sama dadah baru ni . .. .
    shiiiit maaaan!!!

    haha =.=

    ReplyDelete

Silalah komen.
Saya Tak kenakan Charge pun.
Jangan Maki saya Sudah =)

Total Pageviews